Om bloggen

Välkommen till en sida som alltid är progressiv och som alltid har blicken mot framtiden. Vad händer om några år och vad kan mänskligheten förvänta sig av tekniken som komma skall? Det är en fråga som alltid är intressant. Dels sett till hur tekniken kommit att explodera bara under det senaste decenniet.

Ungdomar idag har svårt att tänka sig en värld utan mobiler och utan att när som helst kunna läsa en tidning, kolla sociala medier eller googla fram ett svar på en fråga. Vi som är lite äldre minns vilken revolution det handlade om när Steve Jobs presenterade sin I-phone. Vilken pryl blir nästa stora grej? Det är något vi ska reda på.

Vi kommer även att belysa vilka faror som finns med vårt uppkopplade samhälle. Är du redo att dela med dig av alla dina hemligheter och ge information om dig själv utan att riktigt veta om det? Det är hårdvaluta idag. De större aktörerna har redan nu koll på dig och inte mycket tyder på att en förändring kommer att ske. Hur ska man egentligen ställa sig till detta faktum? Vi skriver om detta, men vi ger det utan foliehattar och utan några konspiratoriska tankar: vi ger dig fakta och sanning.

Hur kommer elbilen att se ut, vad händer med det smarta hemmet och hur ser det ut gällande de smarta städer som planeras i samband med att 5G implementeras globalt? Vi ska skriva om både för- och nackdelar med allt detta. Men, främst så kommer vi att skriva om ny teknik och vilka resor sådan kommer att bjuda oss på. Välkommen!